Levertijd & Verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Indien u op werkdagen vóór 15:00 besteld, streven wij ernaar om binnen 2 dagen het pakket bij u te bezorgen. Soms kan het gebeuren dat wij met twee magazijnen werken.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levertijd
Nederland: 2 tot 3 werkdagen
België: 2 tot 4 werkdagen
Duitsland: 2 tot 4 werkdagen

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Verzendingen binnen Nederland:
€3,95 voor bestellingen onder de €25,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 25,-

Verzendmethode Nederland
Wij versturen indien mogelijk uw order vrijwel altijd middels PostNL Brievenbuspost. Dit is een pakketje met Track-en-Trace code die door de brievenbus gaat. Hier hoeft u daarom ook niet voor thuis te blijven.

Verzendingen naar België:
€8,95 voor bestellingen onder de €45,-
Gratis voor bestellingen vanaf €45,-
Wilt u meer weten over de verzending van CBD olie naar België? Klik dan hier.

Verzendmethode België 
Wij versturen uw order middels de bezorgservice van DHL. Middels een Track-en-Trace code kunt u ten alle tijden bijhouden waar uw bestelling zich bevindt. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL.

Verzendingen Duitsland:
€8,95 voor bestellingen onder de €45,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 45,-

Verzendmethode Duitsland
Wij versturen uw order middels de bezorgservice van DHL. Middels een Track-en-Trace code kunt u ten alle tijden bijhouden waar uw bestelling zich bevindt.