Affiliate Programma

“Wij streven naar een lange en duurzame samenwerking”

Wilt u extra omzet genereren met uw content? Bent u op zoek naar een manier om inkomsten te genereren zonder hier veel extra tijd in te stoppen? Dan zou het affiliate programma van The CBD Company een perfecte match met u kunnen zijn!

Wat houdt het affiliate programma in?

Het affiliate programma houdt in dat wanneer u zich aanmeld bij ons als affiliate, u op uw eigen website links naar onze website kunt plaatsen in uw content. Indien een van uw bezoekers op deze link klikt en hij/zij binnen 3 dagen een aankoop bij ons doet, ontvangt u van ons 8% van de verkoopprijs (ex. BTW en ex. verzendkosten) van het verkochte product. U kunt er voor kiezen om de uitbetaling wekelijks of maandelijks te laten plaatsvinden.

Hoe kan ik zien wat er dankzij mijn links verkocht is?

U krijgt bij ons een persoonlijk account. Wanneer u inlogt in het affiliate gedeelte van onze website, kunt u inzien hoeveel verkopen u heeft gegenereerd en wat het door u te ontvangen bedrag is.

Persoonlijke links

Indien u een account bij ons heeft, krijgt u ook een gepersonaliseerde link. Deze link bevat een referentie nummer die gekoppeld staat aan ons systeem. Dit gebeurd volledig automatisch. Doormiddel van deze link, kunnen wij de inkomende bezoekers en verkopen aan uw kanaal koppelen.

Wat kost het?

Het affiliate programma is voor u helemaal gratis. Er worden u geen kosten in rekening gebracht.

Hoeveel levert het op?

Hoe meer producten u via het affiliate programma verkoopt, hoe meer geld u hiervoor krijgt. Het is dus volledig aan u.

Hoe meldt ik me aan?

  • Stuur een mail naar [email protected] met uw gegevens en een link naar uw website, of neem contact met ons op middels het contact formulier.
  • Volg de instructies die u van ons krijgt toegestuurd.
  • U kunt beginnen met extra omzet te genereren!